15 Eyl 2011

^^MüZikSiz HayaT ,haYat DeğiLdiR^^

Ahhh,ahhh ben neler yapardım .. Böyle söyledim diye yaşlı hiçbir şey yapmayan huysuz olduğum anlaşılmasın tabiki yeni yetme gençlerdenim (gencim,güzelim yani). Bak yine başladım kendimi övmeye hemen uzaklaşıp konuya dönüyorum..
Herkesin hayatında eminim ki müziğe yer vardır (her ne kadar tarzlar farklı olsada vardır ).İşte benim için müzik ruhumun dinlendiricisi...Sabahları bile müzik olmadan hayata dönemiyorum.
Ben bu hevesle aldım bir tane gitar,kursunada gittim.Çok iyi misin? diye sorarsanız daha kırk fırın ekmek yemem gerekir derim ama çok da kötü değilim hani.Kendimcede olsa çalıyorum.Onun tınısı bile bana iyi geliyor.
Geçen yazımda size en yakın arkadaşımdan bahsetmiştim Remziye namı diğer Tatyana ile keyifli gitar çalma saatlerimiz oldu.Bende bizden bir anı olarak yazmak istedim.
Ben Remziye ile birlikte tekrar kursa gittim.(ikinci senemdi ama dershane yüzünden bırakmak zorunda kaldım) Halk eğitim kursları.Bir gitar öğretmenimiz vardı yani düşman başına..Bana bir zıttı bir zıttı ki sormayın yani tabi bende ona .Remziye hep gülüyordu.Adımı çıkardı bilmişe  ukalaya tabi zıt olurum.  Neyse ben kursu bırakınca yazık uğraşacak kimse bulamayınca Remziye'ye sarmış..Gerçi sinir bir insandı ama severdi bizi ondan yapardı.Gerçi bizi uyuz edince eline ne geçti merak etmiyor değilim hani..
Velhasıl Remziyede dershane dolayısıyla ayrılınca bir daha da görmedik zaten.Gerçi kurs yeri bizim evin yakını, yakında da kurslar başlıyor.En iyisi hoca ile karşılaşmamak:) Böyle küçük ama hayatımızda gülümsediğimiz bir anımız . Sorarsanız gitar hala çalıyor musun diye cevabım evet olur hayatımın bağlarından birini koparıp ömrü kısaltmaya hiç niyetim yok.Ben böyle mutluyum size de mutlu olabileceğiniz bir hayat için elinizden geleni yapmayı öneririm .Çünkü sadece bir kere yaşıyoruz...


HAYAT SEVİNCE GÜZEL..... :)  
(şarkı söyemek istedim de .d.d)












(REMZİYE gitara kaptırmış kendini )

2 yorum:

  1. ilahi nesrin:D harikasın gerçektende yüzde yüz güldüm:D çok güzel yazmışsın:))^_^

    YanıtlaSil
  2. ^^ teşekkürler bitanem^^ çılgın ikilinin çılgın anıları:D haha :D beğenmene sevindim cnm :) ^^MUAH^^

    YanıtlaSil