15 Haz 2011

49 Days

Evet,sonunda bitirdim.49 Days'i hayatımın damgasından biri olduğunu söylemiştim gerçekten de öyle. 2 günde 20 bölümlük diziyi bitirdim.Bugün etkisinde olduğum diziyi tanıtmak istedim.

Dizinin konusu yanlışlıkla ölen bir kadının hayata dönebilmesi için verilen 49 günlük sürede kazaya neden olan kişinin ruhunu kullanarak,yürekten gelen 3 gözyaşı damlasını  toplaması.Bu ona bir şans ve o bu şans için uğraşıyor.Elinden geleni yapıyor.Hayatına dışardan bakmak benim diyememek zor olsada gerçek sevgiyi,hayatı ve gerçekleri öğreniyor.
Belki hayatımızı dışardan izleyebilseydik bu kadar çok hata yapmazdık.Yaşamın kıymetini anlamak çok güç.Ölmeden hiçbir şeyin farkına varmıyoruz.Dizinin bu konudaki mesajı açık bir şekilde izleyicilere sunulmuş.Zaten diziyi izlerken gözyaşlarınızı tutamıyorsunuz.
Başrollerini ;    Lee Yo Won,
Jo Hyun Jae
Nam Gyu Ri

Bae Soo Bin
Jung Il Woo
Oyuncularıyla,içtenliğiyle ve senaryosuyla insanı içtenlikle saran bu diziyi izlemenizi tavsiye ederim.
Hayatında başlangıç yapmak isteyenler için inanılmaz bir dizi :)

2 yorum:

  1. Aslında bize verilen yaşamı iyi kullanmamız gerekiyor ,nefes alıp veriyorsak hep şükretmeliyiz.Diziyi çok güzel anlatmışsın canım...sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Evet,yaşadığımız hayat benim diyebilmeliyiz.Bilinçli yaşamalıyız.Kazık çakılmayacaktır dünyaya.Herşey için şükretmeliyiz.Çok teşekkür ederim .

    SAYGILARIMLA...

    YanıtlaSil